4/17 fotografii

vezi toate

Descriere

Menirea noastra este de a oferi servicii de ingrijire vaste adresate unei comunitati de seniori rezidenti, intr-un mediu familial, confortabil si in conditii de inalta calitate.

Pentru asistarea si siguranta parintilor sau bunicilor dumneavoastra personalul nostru, cu experienta si atentie indreptate catre micile detalii, este disponibil permanent prin interesul, grija si sprijinul asigurate ori de cate ori este nevoie.

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de a le asigura acestor seniori caldura mediului familial, tratament medical personalizat, punand la dispozitie in centrul de cazare si ingrijire pentru persoane varstnice Green House Residence un ambient ospitalier, o atitudine amabila si prietenoasa din partea echipei noastre.

Echipa noastra este structurata pe trei departamente:


Administrativ – department format din director executiv, asistent social, ingrijitori, bucatar si gradinar;
Medical – departament format din medic cu specializarea medicina generala, medic psihiatru, psiholog, asistenti medicali, infirmieri ;
Locație

Green House Residence, este situat în localitatea Mătăsaru, județul Dâmbovița, la doar 40 de minute de București, într-o zonă ușor accesibilă. Aflat în mijlocul naturii, vis-a-vis de pădure, rezidența Green House este un locul unde seniorii se pot bucura de confortul și facilitățile de acasă. Suntem o comunitate dinamică, ce oferă îngrijire specializată și promovează un stil de viață activ, prin intermediul activităților recreative. Această abordare ne ajută să oferim cele mai bune condiții seniorilor rezidenți.

Servicii

Administrarea tratamentuluiCompanie si sprijin la deplasareAdministrarea hraneiAchizitionarea medicamentelorInsotirea senioruluiActivitati recreationaleFacilitarea serviciilor de consiliere duhovniceascaServicii de ingrijire si supraveghere atat ziua cat si noapteaAsistenta pentru indeplinirea operatiunilor zilniceProgram de recuperare
Sănătatea seniorilor este foarte importantă pentru noi. Tocmai de aceea acordăm mare atenție îngrijirii medicale a acestora, oferindu-le îngrijire specializată și personalizată. Pe lângă serviciile medicale oferite, aceștia se pot bucura de o gamă largă de activități ocupaționale și recreaționale prin folosirea de diverse terapii, programe sociale și de divertisment.

Servicii de îngrijire și supraveghere, atât ziua cât și noaptea
Administrarea tratamentului medical
Asistență pentru îndeplinirea operațiunilor zilnice
Companie și sprijin la deplasare
Administrarea hranei
Achiziționarea medicamentelor
Însoțirea seniorului
Activități recreaționale
Terapie ocupaționalăProgram de recuperare

Contra cost
- Recoltarea analizelor la rezidenta
- Kinetoterapie
- Ingrijire si insotire pe timpul internarii

Hartă

Str. Principala Nr. 311, Matasaru, DambovitaPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Dambovita

vezi toate căminele