4/6 fotografii

vezi toate

Descriere

În spatele oricărei afaceri, se află o poveste, iar în spatele poveștilor se află oamenii. În cazul nostru, dincolo de poveste, a fost multă, multă muncă, dăruire și încredere că totul va fi bine.

“Constantin Senior Resort” a fost creat din dorința tatălui meu, Constantin, care a trecut alaturi de cei drepți. Am transformat locatia din pensiune in ceva mai practic. Am muncit de 2 ori mai mult știind că aici vor putea locui și trăi oameni asemeni tatălui meu, oameni care au muncit o viață întreagă și merită să se relaxeze din plin. Experiența noastră ca și complex turistic este un atuu enorm, pentru că știm deja cum să pregătim totul astfel încât persoanele care vin aici sa se simtă intr-o “vacanță permanentă”, acesta este și sloganul nostru și facem tot posibilul ca rezidenții noștri să simtă asta!

In cei peste 30.000 de metri pătrați ai complexului am amenajat pe lângă zona de cazare cu acces lift, centrul de recreere, cinema si o bază sportivă în aer liber, piscină acoperită, micro-salină, sere și zonă de creștere a păsărilor.

Suntem amplasați in stațiunea Slănic Moldova la poalele munților Nemira, prin mijlocul curții noastre trece râul Slanicel, iar la mai puțin de 5 minute găsim binecunoscutele izvoare minerale, dar și parcul din “Perla Moldovei” cum i se spunea odată stațiunii noastre.

Servicii

Servicii medicale de baza: Se ofera servicii de pensiune, menaj, asistenta in desfasurarea activitatilor zilnice si de cele mai multe ori asistenta medicala primara, iar cazurile dificile sau urgentele fiind asigurate de terti (unitati medicale, spitale ori medici care efectueaza vizite regulate sau la cerere).

Restaurant: Dispunem de restaurant propriu cu bucatari plini de experienta, oferim 3 mese dar si 2 gustari zilnic.

Club socializare: Centrul asigură condiţiile necesare pentru derularea activităţilor de socializare şi petrecere a timpului liber, organizează excursii, organizează sărbătorirea zilelor de naştere, a unor sărbători religioase etc. Totodată în curtea centrului sunt amplasate bănci și măsuțe care oferă posibilitatea de recreere și socializare.​ Comunicarea cu aparținătorii, familia este încurajată, prin vizite dar și telefonic, în felul acesta reducându-se sentimentul de abandon.

Sala cinema: Organizam sesiuni de vizionare filme si documentare in cadrul locatiei.

Piscina interioara: Complexul Constantin dispune de pisina interioara unde organizam sesiuni de miscare si relaxare.

Sala gimnastica: Cand vorbim despre sanatate automat vorbim despre miscare! Am dotat sala noastra de fitness cu aparatura ce ajuta oaspetii nostri sa faca exercitii simple dar si complexe pentru a se mentine sanatosi.

Microsalina: Credem în calitatea serviciilor noastre și în valoarea oferită de acestea, sănătatea beneficiarilor va fi cu totul alta, pentru că ei se pot trata de: afecţiuni ale aparatului respirator, astm, bronşite, emfizem pulmonar, polipi, tuse tabacică, insuficienţă respiratorie, malformaţii ale cutiei toracice, stări postoperatorii pulmonare, infecţii ORL, amigdalite, otite, sinuzite, rinite, pierderea simţului olfactiv, alergii de sezon, dereglări ale imunităţii organismului, disfuncţii ale tiroidei, meteosensibilitate, insomnie, stres etc.

Baza sportiva: Ne dorim sa petreceti cat mai mult timp impreuna cu toti ai casei in cadrul activitatilor cotidiene, putand adopta un stil de viata independent si activ, traind viata in demnitate si respect. Aveti posibilitatea de a fi oaspetele nostru si sa deveniti parte din comunitatea restransa, dar atent aleasa, din cadrul locatiei noastre.

Hartă

Str. Nicolae Balcescu, Nr. 92, Slănic Moldova, BacăuPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bacău

vezi toate căminele