4/9 fotografii

vezi toate

Descriere

Centrul Rezidențial Sf. Ecaterina este desfășurat pe o suprafață de peste 4000 de metri pătrați din care 1500 metri pătrați sunt dedicați facilităților de cazare, masă, spălătorie, săli de recuperare, cabinete medicale, spații comune folosite în scop de socializare și festivități dar și o curte mare cu un parc de peste 1000 metri pătrați dedicat petrecerii timpului liber sub supraveghere de specialitate.

Persoanele ce pot beneficia de serviciile Centrului Rezidențial Sf. Ecaterina sunt persoanele vârstnice indiferent de gradul de dependență al acestora. Cazarea este efectuată în regim hotelier de tip single sau 2-3 persoane în cameră, fiecare cameră fiind dotată cu baie proprie, televizor și internet.

Masa este servită în sala de mese a centrului și este împărțită în 3 mese principale pe zi și 2 gustări, toate acestea pregătite în bucătăria proprie. Toți beneficiarii sunt sub supraveghere medicală permanentă, inclusiv în ceea ce privește administrarea de medicamente conform schemelor de tratament dar și verificarea zilnică a parametrilor fiziologici.

Întreaga echipă ce își desfășoară activitatea în cadrul centrului este formată doar din personal calificat cum ar fi medici, asistenți medicali, îngrijitoare, kinetoterapeuți, psihologi, psihiatri și asistenți sociali.

Servicii

Facilitățile centrului:

- cazare premium;

- servicii de servire a mesei;

- administrare medicamentație;

- monitorizare zilnică a parametrilor fiziologici;

- asistență medicală;

- socializare;

- supraveghere video;

- spălătorie-curățătorie;

- organizare de festivități - zile de naștere;

- acces la un preot duhovnic.

Hartă

Str. Combustibilului Nr. 1e, Tulcea, TulceaPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Tulcea

vezi toate căminele