3/3 fotografii

Descriere

Primul centru medical de recuperare psihica, dezintoxicare si ingrijire a persoanelor cu dementa s-a deschis la 1 martie 2010.
Suntem primul centru specializat in tratarea pluridisciplinara a bolilor psihice. Prin modul de abordare a problemelor de sanatate pe care ni le propunem a le trata ne detasam de stilul conservator bazat pe medicatia cu sedative, intrucat in centrul nostru medical ne axam pe dezvoltarea laturilor psihomotorii ale pacientului. Desi exista medicatie specifica, mai poate fi aplicata si stimularea cognitiva, iar noi avem specialisti: psiholog, medici generalisti psihiatri, neurologi, kinetoterapeut, asistente, infirmiere etc. Mai mult, am reusit sa facem un anumit confort care sa asigure familia ca pacientul ramane la noi o perioada de timp in buna stare.

"Noi nu avem har divin, dar vrem sa strabatem impreuna cararile dintre Destin si Existenta, dintre Adevar si Fictiune, dintre Premeditare si Intamplare, dintre Inocenta si Vinovatie si sa ne indreptam spre idealul mult visat..."

Suntem primul centru specializat in tratarea pluridisciplinara a bolilor psihice. Prin modul de abordare a problemelor de sanatate pe care ni le propunem a le trata ne detasam de stilul conservator bazat pe medicatia cu sedative, intrucat in centrul nostru medical ne axam pe dezvoltarea laturilor psihomotorii ale pacientului. Desi exista medicatie specifica, mai poate fi aplicata si stimularea cognitiva, iar noi avem specialisti: psiholog, medici generalisti psihiatri, neurologi, kinetoterapeut, asistente, infirmiere etc. Mai mult, am reusit sa facem un anumit confort care sa asigure familia ca pacientul ramane la noi o perioada de timp in buna stare. Sunt multi apartinatori din strainatate care isi pot supraveghea bolnavii pe web.

Servicii

Pachet de servicii :

1. Cazare (2pers./camera cu grup sanitar propriu, televizor LCD, semineu 3D)
2. 3 mese pe zi
3. Tratament de specialitate
4. Psihoterapie/ consiliere psihologica
4. Meloterapie
5. Internet Wireless
6. Activitati recreative (joc de carti, sah, table, biliard, play station, excursii organizate)
7. Supraveghere medicala in permanenta

Hartă

Vintisoara, E 68 (dn 7), Sebes, AlbaPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Alba

vezi toate căminele