4/8 fotografii

vezi toate

Descriere

Proiectul Casa Paco a plecat de la dorinta de a ajuta semenii, din grija si din empatie, iar aceste aspecte s-au transformat din deziderate intr-o obisnuinta. Toate se reflecta prin prisma serviciilor pe care echipa de profesionisti din acest centru le ofera. Casa Paco ofera beneficiarilor sai un mediu ambiental de exceptie, in una dintre oazele de liniste a comunei Sofronea, la numai 10 minute de mers cu masina afara din Arad, catre Curtici.

Intr-un cadru luxos, dar si cu un aer familial oferit de oamenii nostri, se asigura asistenta medicala si sociologica non-stop, consiliere psihologica de cate ori este necesar si hrana proaspata - constituita din 3 mese zilnice si 2 gustari, avizate de expertul nutritionist. La Casa Paco se face terapie ocupationala cu jocuri, activitati de recreere si chiar excursii. Colaboratorii nostri spun mereu “prezent!” atunci cand beneficiarii se confrunta cu probleme neurologice, motorii, de mica chirurgie sau de natura psihica.

Centrul de la Casa Paco Sofronea se autodefineste prin confort si socializare pozitiva, pachetele flexibile pentru beneficiari fiind adaptate fiecarei nevoi.

Servicii

Pachetul standard cuprinde :

- acces la baia din camera proprie;
- televizor cu programe prin cablu;
- zona spatioasa pentru socializare si activitati de grup,
- zona generoasa pentru exercitii fizice de interior si alte activitati recreative;
- sala special amenajata pentru servit masa;
- servicii medicale oferite de medicul centrului;
- administrare de medicatie prin personal de specialitate;
- ajutor permanent pentru deplasare in interiorul caminului, precum si pentru imbracat/dezbracat;
- supraveghere non-stop;
- organizare de aniversari si de excursii ocazionale in afara centrului.

In functie de doleantele si solicitarile speciale ale beneficiarilor nostri, Casa Paco va gasi mereu noi solutii si poate acorda alte servicii preplatite, la fata locului (recoltare de analize, servicii de cosmetice, frizerie/coafura, kinetoterapie, consultatii neurologice, asistenta notariala sau religioasa etc).

Păreri

Adaugă părerea taProfesionalism ?i În?elegere

Părere trimisă de către Liana pe data 03.11.2023. Perioada asociată Iulie 2023.


Foarte mulțumiți de tot ce este si oferă Casa Paco.
La Casa Paco recuperarea mamei după operația la picior,a fost foarte eficienta. Cazarea aici este de 5 stele.
Nu se compara cu nici un centru de recuperare din Arad .
Recomand cu încredere Casa Paco.

Mult? grij? si compasiune

Părere trimisă de către Carmen Mitrici pe data 25.04.2023. Perioada asociată Aprilie 2023.


Am gasit un loc in care pe lângă liniste si curatenie sunt si oameni care se apleacă cu multa înțelegere si profesionalism asupra pesroanelor bolnave pentru a le ajuta să treacă peste suferință cu o vorbă bună si ingrijire de calitate.

Recuperare in mai mult de un sens

Părere trimisă de către Lenhardt Sven pe data 21.02.2023. Perioada asociată Martie 2022.


Am avut dificultati mari de a gasi in camin potrivit pentru tata meu peste o luna intreaga. Dar din fericire am primit sfatu de a suna numaru Casei Paco. Domnul responsabil a reusit imediat sa ne inseparteze grijile cu empatia lui. Dupa ce am vazut interiorul cladirii impreune cu explicatia intentii caminului (excursii planificate, interactia intre generatii) m-am dat seama ca conceptul lor este foarte ambitios privind calitate vietii dincolo der simpla ingrijire medicala sie alimentatie generala. Suntem extrem der multumit cu decizia noastra de alege Casa Paco.

Alte cămine din județul Arad

vezi toate căminele