4/10 fotografii

vezi toate

Descriere

Casa Mara vine in sprijinul atat familiilor tinere prinse in viata tumultoasa, care nu au timp sa ofere ingrijirea necesara celor varstnici, cat si a seniorilor care au nevoie de atentie si care merita sa-si traiasca batranetea intr-un loc linistit.

Construita intr-o oaza de liniste, in centrul Statiunii Lacu Sarat din judetul Braila, Casa Mara isi va deschide portile special pentru seniori, pentru a se simti in sanul unei familii extinse, ingrijiti, iubiti, relaxati, socializand si creandu-si propriul program de timp liber.

Casa Mara reprezinta siguranta ca bunicul sau parintele este ingrijit asa cum merita. Vom oferi o capacitate de gazduire de 80 de locuri iar datorita pozitionarii in centrul statiunii turistice, vom reusi sa ii facem pe seniori sa simta ca sunt intr-o vacanta continua.

Statiunea Lacu Sarat este locul unde exista cel mai valoros namol sapropelic din tara si apa cu cea mai mare concentratie salina, realitate confirmata de toti medicii din Romania. Casa Mara are toata aparatura si experienta necesara pentru a oferi tratamente cu namol si apa sarata in functie de afectiunile fiecaruia.

Experienta de peste 20 de ani in domeniul hotelier ne califica sa oferim cele mai bune servicii in materie de confort, transformand o vacanta in acasa.

De ce suntem diferiti?

Pentru ca oferim un nivel de trai mult mai bun, la standarde europene, cu personal calificat, profesionist, rabdator si receptiv.

Suntem pozitionati intr-o statiune turistica, pe cat de vizitata pe atat de linistita, inconjurati de tot ceea ce natura poate oferi mai bun prin aer curat, verdeata, padure.

Credem cu tarie ca suntem casa din Romania destinata batranilor care imbina conceptele de hotel si acasa, asigurandu-ne ca parintii sau bunicii vor beneficia de cele mai bune servicii specifice lor.

Servicii

CE CONDITII OFERIM:

- Cazare in camere modern mobilate, spatioase, cu balcoane si grupuri sanitare proprii;
- Meniuri pregatite zilnic de bucatari profesionisti (3 mese pe zi si 2 gustari), in bucataria proprie;
- Tratament balnear (fizioterapie si kinetoterapie personalizate, bai galvanice, bai cu sare cu apa adusa din lac, bazin apa sarata, impachetari cu namol sapropelic, masaj de relaxare sau intretinere, etc);
- Administrarea tratamentului medical conform prescriptiei medicale;
- Medici de specialitate si investigatii medicale suplimentare la solicitare, legatura permanenta cu medicii pentru servicii medicale diverse;
- Consiliere pshologica lunara;
- Consiliere duhovniceasca si transport la biserica;
- Sistem apelare urgenta;
- Spalatorie profesionala (spalare/calcare haine);
- Schimbarea asternuturilor de doua ori pe saptamana si ori de cate ori este nevoie;
- Jocuri de societate si petrecerea timpului in aer liber (sah, table, remi, carti, etc);
- Mijloace de comunicare cu familia prin telefon si internet;
- Petreceri de sarbatori si excursii periodice.

SERVICII DEDICATE SENIORILOR:

- Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, televizor LED, aer conditionat, frigider, internet, mobilier;
- Meniu zilnic format din 3 mese si 2 gustari (in cazul persoanelor in incapacitate de deplasare, masa se serveste la pat); meniuri adaptate conform indicatiilor medicale; asistarea si ajutarea in timpul servirii mesei si in activitati zilnice individuale;
- Supraveghere continua si asistenta medicala de catre asistenti medicali si infirmiere;
- Fiecare senior va beneficia de o bratara tip ceas (nurse call) prin care poate solicita ajutor din orice loc al cladirii;
- Consult medical saptamanal; administrarea tratamentului medical;
- Paza non-stop si supraveghere video;
- Activitati socio-culturale; terapie ocupationala;
- Sarbatorirea in mod festiv a zilelor de nastere si onomastice;
- Organizarea de mese festive de sarbatori;
- Servicii intretinere si menaj zilnic.

ECHIPA – OAMENI PENTRU OAMENI:

Suntem foarte atenti la ceea ce inseamna siguranta si confort atat pentru seniori cat si pentru apartinatorii lor si consideram ca suntem o echipa structurata pe fiecare nevoie in parte: doctori, asistenti medicali, infirmiere, ingrijitoare, cu o vasta experienta in domeniu, oferim servicii de inalta calitate. Asistenta medicala non stop este una din prioritatile noastre, insa avem intotdeauna grija sa oferim caldura sufleteasca, imbratisari, incurajari si zambete.

Hartă

Str. Aleea Parcului, Nr. 5, Stațiunea Lacu Sărat, BrăilaPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Brăila

vezi toate căminele