2/2 fotografii

Descriere

Satul Batiz este un sat vibrant, prietenos, cu o puternică identitate locală și o comunitate plină de viață. Are afaceri prospere și legături excelente de călătorie spre alte zone importante de afaceri și orașe, dar este stabilită în centura verde de pe marginea zonei Calan – Simeria si frumusețea naturală este remarcabilă. Casa Batiz se bucură de un cadru rezidențial de invidiat în două hectare de grădină amenajată cu un parculet, la numai câteva sute de metri de centrul localității si este, de asemenea, la mică distanță de centrul comercial si cultural al satului.

Deschis în 2009, Casa Batiz este acreditata in furnizarea de servicii sociale si oferă îngrijire rezidențială pentru pacientii cu demență și pentru persoanele vârstnice, într-o casă elegantă și spațioasă, încorporând numeroase caracteristici grijulii și practice, care asigură ca locatia si serviciile noastre sa fie capabile să răspundă nevoilor – mereu în schimbare – ale rezidenților noștrii.

Personalul nostru este instruit pe plan profesional, cultural si religios si este 101% dedicat îngrijirii, confortului și demnității tuturor rezidenților noștri, acordând o atenție deosebită promovării independenței, intimității, respectului de sine și bunăstării a celor ce locuiesc la Casa Batiz.

Toți rezidenții beneficiază de mediu de îngrijire, cu dormitoare mari, precum și camere de zi comunale numeroase, inclusiv camere de mese, sală de relaxare și sală privată pentru ocazii speciale de familie.

În conformitate cu filozofia noastră unică și a serviciilor noastre de buna-stare și relaxare, noi oferim un ambient si spatiu familial, asa ca rezidenții noștri beneficiază, de asemenea, de parculețul privat in incinta curții Casei Batiz, amenajat pentru relaxare pașnică, grădinărit și, dacă vremea permite, exerciții ușoare, atribuite fiecărui rezident in parte.

Toți de la Casa Batiz suntem convinși că suntem una dintre cele mai importante case de îngrijire din judetul Hunedoara de boli mintale (Alzheimer, Dementa si Parkinson) si ne-ar face plăcere să vă arătăm casa noastră și dacă vă decideți să ne vizitați, veți vedea diferența pe care Casa Batiz o face pentru viața rezidenților și familiilor noastre, datorita cadrului si ambientului familial.

Pentru a organiza o vizită, vă rugăm să sunați la unul din administratrul nostru de casă, Andrei Padureanu sau Adela Padureanu, si/sau managerul nostru pentru servicii clienți. Dacă preferați, trimiteți-ne un mesaj la categoria ‘Contact’

Servicii

Casa Batiz - Centru rezidențial de îngrijire si asistenta pentru persoane vârstnice care suferă de Alzheimer, Dementa, Parkinson si Schizofrenie.

Ingrijire persoane varstnice
Ingrijire bolnavi
Ingrijire persoane cu handicap
Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
Asistenta medicala
Consiliere Psihologica, Pshihoterapie
Recuperare medicala
Consultanta medicala saptamanala
Infirmiere
Asistenta umanitara
Asistenta medicala la domiciliu

Hartă

Strada Principala nr. 24, 335301, Sat Batiz, HunedoaraPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Hunedoara

vezi toate căminele