4/8 fotografii

vezi toate

Descriere

CARO Senior este o rezidență pentru vârstnici, construită special cu această destinație, cu servicii complete de îngrijire și asistență de nivel superior, diferită de un azil de bătrâni clasic.

Rezidența este amplasată în mijlocul naturii, în localitatea Gilău, foarte aproape de Cluj-Napoca. Dispune de 160 de locuri în camere cu 1 și 2 paturi. Căminul pentru bătrâni este un loc conectat la toate facilitățile moderne pentru o locuire în tot confortul, unde vârstnicii se bucură de o viață activă și primesc ajutorul necesar și meritat. CARO Senior chiar este conceput ca un loc în care redefinim bătrânețea.

CARO Senior a apărut din dorința de a deschide un altfel de azil de bătrâni la Cluj, după expertiza țărilor recunoscute la nivel mondial pentru serviciile sociale de îngrijire vârstnici.

Ne-am propus, încă din etapa de construcție, să schimbăm percepția oamenilor și să demonstrăm că un azil de bătrâni nu este un loc al abandonului vieții. Am ales să construim în Cluj un cămin pentru bătrâni altfel, iar oportunitatea colaborării cu investitori dedicați cauzelor sociale și cu specialiști interesați de îmbunătățirea condițiilor de viață pentru persoane vulnerabile a făcut realizabil acest proiect.

Servicii

La Caro oferim servicii premium complete pentru vârstnici:

- Îngrijire personală și medicală;

- Găzduire și hrană;

- Recuperare și readaptare;

- Activități de petrecere a timpului liber;

- Asistență socială și consiliere psihologică;

- Asistență spirituală.

Hartă

Aleea Nemira, Nr. 20, Comuna Gilau, ClujPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Cluj

vezi toate căminele