Descriere

Cine nu a auzit macar o data in viata lui, de Muntii Vrancei, de Vrancioaia si fii ei, dar si de dealurile pline de podgorii renumite ale “Tarii Vrancei” . Daca doar ati auzit , acum le si puteti vedea si totodata va puteti bucura de ele devenind beneficiarii serviciilor oferite de caminul pentru batrani “Orion” .
Asezat pe E85 Km 159 +500 in apropierea com. Tamboiesti, Vrancea, la 10 Km de orasul Ramnicul Sarat jud. Buzau si la 20 Km de orasul Focsani, Vrancea. La 4 Km de locatie este gara Sihlea iar la 3 km, in com. Dumbraveni, este spitalul
Caminul nostru beneficiaza de 3ha de vie, o livada cu pomi fructiferi, incepand de la cirese, primele fructe, pana la caisi, piersici, nectarini, visini, pruni, meri diferite soiuri si terminand cu gutui, ultimele fructe din an. Mai detinem teren arabil pentru gradinarit, iar pentru cei ce iubesc pescuitul, un bazin de peste cu diferite specii.
De asemenea, in interiorul asezamantului te imbie cu mirosul si frumusetea lor, zecile de plante exotice: lamai, portocali, mandarini, mango, maslini, smochini, palmieri si multe alte plante de ornament. Este un minunat camin de batrani, o oaza de liniste pentru cei care au nevoie!
Un camin de batrani cum este Orion, te ajuta sa ai sufletul senin si sa pastrezi intotdeauna surasul si zambetul pe buze. Gandeste-te bine, ia hotararea si fixeaza imediat ziua cand vei veni sa ne vizitezi pentru a te convinge de serviciile noastre.

Păreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Vrancea

vezi toate căminele