4/6 fotografii

vezi toate

Descriere

Înființat în 2021, obiectivul nostru este de a face o diferență reală în viața bărbaților și femeilor în vârstă din comunităatea pe care o deservim, adică Cluj-Napoca.

Suntem mândri să oferim asistență personalizată pentru mai mult de douăzeci de rezidenți care locuiesc în casa noastră, cuprinzând îngrijiri mentale, asistență medicală, rezidențiale și îngrijiri de specialitate.

La Humana, suntem încântați să lucrăm, să ne instruim și să dezvoltăm colegii îngrijitori care oferă asistență la domiciliu și asistență 24/24.

Facem acest lucru încurajând o cultură care încurajează activ bunătatea simplă. „Amabilitatea” nu este doar un sentiment cald și neclar – este o forță incredibil de puternică pentru bine, făcându-i pe rezidenți și colegi să se simtă bine cu ei înșiși și promovând multe rezultate pozitive.

Standardul pe care ni l-am propus este ca prin serviciile noastre și profesionalismul colegilor noștri să putem oferi cele mai înalte standarde de îngrijire, îndrumați de etosul nostru constatat că în Casa Humana rezidenții și colegii noștri sunt tratați cu bunătate și omenie.

În casa noastră, un etos al amabilității autentice asigură simplificarea oricărei provocări. Când un rezident întinde mâna după ajutor și înțelegere, va exista întotdeauna cineva acolo în care să aibă încredere, că va fi amabil.

Servicii

Fie că este vorba de o mică pauză sau de o reședință pe termen lung, facem tot posibilul pentru a satisface nevoile rezidenților noștri.

La Humana, oferim o gamă largă de servicii de îngrijire diferite.

Îngrijiri rezidențiale:

Conceput pentru a oferi asistență 24 de ore pe zi persoanelor în vârstă carora, prin creșterea fragilității, le este greu să trăiască independent acasă. Facem tot ce putem pentru ca rezidenții să se simtă în siguranță și încrezători și să se bucure de o viață împlinită, fericită și echilibrată în casa noastră.

Îngrijire medicală:

Conceput pentru cei cu nevoi de sănătate sau de îngrijire mai acute, echipa noastră de îngrijire medicală oferă asigurarea asistenței de 24 de ore . Asistentele medicale Humana oferă îngrijiri de înaltă calitate, amabile, pline de compasiune, adaptate individual, asigurându-se că experiența de a trăi într-o casă de îngrijire este sigură, confortabilă și fericită.

Îngrijirea memoriei:

Conceput pentru a sprijini pe cei care au nevoie de asistență în viața de zi cu zi, carora le este greu să facă față singuri în propriile case și care trăiesc cu demență. Oferim asistență cu îngrijire personală, sarcini de viață zilnice și îngrijire generală pentru a asigura bunăstarea rezidentului.

Personalul nostru este special instruit să îngrijească și să înțeleagă persoana care trăiește cu demență, nevoile și aspirațiile ei. Pentru nevoi suplimentare de îngrijire care necesită sprijinul asistenților medicali calificați, oferim, de asemenea, asistență medicală specializată în demență.

Îngrijirea memoriei cu asistență medicală:

Conceput pentru a sprijini persoanele în vârstă care trăiesc cu demență și care au nevoi de sănătate suplimentare care necesită îngrijire și sprijin de la asistenți medicali calificați.

Personalul nostru oferă îngrijiri de înaltă calitate, amabile, pline de compasiune, adaptate individual, asigurându-se că experiența de a trăi într-o casă de îngrijire este sigură, confortabilă și fericită.

Îngrijirea paliativă și sfârșitul vieții:

Este un mit comun că persoanele care au nevoie de îngrijiri paliative vor trebui să meargă la un hospice; avem grijă de persoanele cu o boală terminală și de cei care s-ar putea apropia de sfârșitul vieții lor și au nevoie de îngrijire.

Avem o abordare holistică a îngrijirilor paliative și de sfârșit de viață, sprijinind atât rezidenții, cât și pe cei dragi de-a lungul lor. Accentul nostru este pe asigurarea calității vieții prin susținerea și respectarea alegerilor individuale și asigurarea gestionării eficiente a durerii și a simptomelor pentru a permite locuitorilor să-și trăiască ultimele zile într-o manieră demnă.

Îngrijirea acordată în acest timp este concentrată în totalitate pe nevoile și dorințele individului, astfel încât toți să se poată simți cât mai confortabil posibil.

Furnizarea de îngrijiri paliative și terminale va include adesea parteneriatul care lucrează cu profesioniști din domeniul sănătății și asistenței sociale din comunitate.

Tipuri de ședere:

Înapoi pe picioare: recuperați-vă cu noi.

Uneori, când persoanele în vârstă se îmbolnăvesc, ar fi minunat să credem că o persoană amabilă ar putea să intervină pentru a avea grijă de ei. Nu pentru totdeauna, doar până vor fi din nou bine. Asta oferim noi. Șederile scurte au ca scop sprijinirea persoanelor în vârstă pentru recuperarea după operație sau după o perioadă de boală, în scopul de a-i ajuta să se întoarcă acasă și să trăiască din nou în mod independent.

O pauză este pe deplin inclusivă. Fără nimic altceva de care să vă faceți griji, este posibil să vă concentrați pe recuperarea forței lor. Uneori, asta este tot ce trebuie – câteva săptămâni pentru a-și dezvolta puterea în timp ce îi îngrijim.

O mică pauză de îngrijire: o ședere mai scurtă.

Sejururile noastre Little Break sunt concepute pentru persoanele în vârstă care ar beneficia de o petrecere de o săptămână sau două într-un mediu familiar unde se pot simți în siguranță, știind că îngrijirea este disponibilă 24 de ore pe zi.

Acest lucru este perfect pentru cei care sunt îngrijiți de obicei de familiile lor, dar care nu se pot alătura lor atunci când pleacă în vacanță sau pentru afaceri. Este, de asemenea, o alegere bună atunci când casa este întreruptă de constructori sau ca o modalitate de a încerca un camin înainte de a lua decizia de a locui acolo pe termen lung.

Casa de acasă: un sejur mai lung.

Mulți oameni în vârstă se mută într-un centru de îngrijire pentru o reședință pe termen lung și un loc la care să poată apela „acasă”. Când oamenii aleg să locuiască permanent cu noi, aduc adesea cu ei bunuri prețioase și obiecte mici de mobilier pentru a-i ajuta să se simtă mai bine ca acasă.

Serviciile noastre

Îngrijire la domiciliu: supraveghere, ingrijire non-medicala, igienă corporală, îmbrăcare şi dezbrăcare, igiena eliminărilor, hrănire şi hidratare.

Cămin de vârstnici: supraveghere socio-medicală 24/24, kinetoterapie, activităţi de petrecere a timpului liber.

Ambulanta sociala: ingrijire medicala la domiciliul persoanei imobilizate (consultatii medicale, tratamente injectabile, tratamente plagi/escare, recuperare medicala). Transport pacienti imobilizati sau nedeplasabili catre si/sau de la consult medical de specialitate, transport in vederea internarii / externarii.

Asistenta in mobilitate: asistenta in mobilitate, socializare, supraveghere, transfer şi mobilizare, deplasarea în interior, activităţi de petrecere a timpului liber.

Suport socio-medical.

Suport emotional.

Hartă

Str. Donath 150D, Cluj-Napoca, ClujPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Cluj

vezi toate căminele