Descriere

O casa moderna, complet utilata,cu incaperi confortabile si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, inconjurata de un spatiu verde de 500 mp.

Servicii

Va aflati printre prieteni, dar aveti si intimitate. Camerele cu doua paturi va ofera compania unei alte persoane, dar in acelasi timp va asigura spatiul si intimitatea de care aveti nevoie.
Mancare buna, “ca la mama acasa”. Bucataresele noastre specializate in preparate traditionale romanesti si nu numai va pun la dispozitie cele mai delicioase mancaruri, in trei mese principale. In plus, gustarile constand fructe proaspete si dulciuri va asigura sanatatea si energia de care aveti nevoie.
Ingrijire specializata. Batranetea e frumoasa, dar vine si cu lucruri mai putin placute. Noi, cei de la Caminul de persoane varstnice “Nirvana” le cunoastem, de aceea avem medic - o data pe saptamana, asistenta cu norma intreaga si infirmiere care pot interveni in cazul problemelor de sanatate. De asemenea avem astitent social cu program de 20 de ore pe saptamana.Timp liber, nu timp nefolosit. O viata activa va mentine sanatosi si energici. La Caminul de persoane varstnice Nirvana va punem la dispozitie o gama larga de activitati recreative, de la jocuri de sah si table la acces Internet si filme pe DVD. De asemenea, va puteti delecta cu citirea presei zilnice in saloanele noastre de recreatie special amenajate, dotate cu canapele confortabile, lumina naturala, televizune digitala.

Hartă

, Panticeu, ClujPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Cluj

vezi toate căminele