4/5 fotografii

vezi toate

Descriere

Caminul de batrini Filantropia este un serviciu social oferit de Asociatia ortodoxa Filantropia Berca, in cadrul careia functioneaza si Centrul rezidential pentru copii “Sfinta Maria”, (in care sunt asistati un numar de 18 copii abandonati) si Cantina sociala “Sfintul Nicolae”. Caminul de batrini este un nou concept de ingrijire a batrinilor, dupa standarde moderne, acestia fiind asistati intr-o cladire moderna, cu doua si trei paturi in dormitor, baie, TV, cablu, telefon, etc.

Caminul de batrani Filantropia are o capacitate de 120 de locuri.

Personalul este calificat si dedicat misiunii de ingrijire a batrinilor asistati. Caminul este foarte apreciat pentru ingrijirea deosebita acordata asistatilor si pentru conditiile oferite.

Directorul caminului este preotul Daniel Necula.Aerul curat, peisajul frumos, in care este situat caminul ii face pe beneficiarii proiectului sa se simta intr-o vacanta prelungita si sa- si traiasca batrinetile linistiti, ingrijiti, in timp ce copiii si nepotii isi pot vedea de serviciile si ocupatiile zilnice, cu siguranta ca bunicii sau parintii lor sunt in siguranta.

In cadrul caminului, batrinii beneficiaza de supraveghere permanenta, tratamente specfice virstei, consiliere, socializare, asistenta medicala primara, asistenta religioasa.

Servicii

Serviciile oferite constau in trei pachete de servicii :
1. Pachetul de baza : camera cu doua sau trei paturi, TV in camera mobilier modern, acces la gradina , trei mese principale si doua gustari, curatenie zilnica, acces la telefon, curte flori, banci, vizita medicala lunara (medic primar), asistent medical zilnic, medicamente uzuale .

2. Pentru semi-dependenti: ajutor la igiena corporala, ajutor la imbracat dezbracat, pampers ocazional.

3. Pentru dependenti: masa la pat, ajutor la servirea mesei, pampers permanent, medic o data pe saptamina si la nevoie, ajutor la imbracare, schimbarea lenjeriei de cite ori este nevoie.

4. Masaj de intretinere si relaxare – 15 lei/sedinta, maseur calificat.

5. Medic psihiatru

6. Medic internist

7. EKG

Contra-cost se fac periodic, la cerere analize medicale.

Sunt acceptate si persoanele bolnave de Alzheimer si Parkinson.

Nu sunt acceptate persoane dependente de alcool si cu comportament violent.

Păreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Buzau

vezi toate căminele