4/8 fotografii

vezi toate

Descriere

Construit intr-o oaza de liniste din centrul capitalei, Azil Privat este un centru creat special pentru seniori, in zona Bd. Stefan cel Mare, sector 2, zona ce faciliteaza accesul imediat din orice zona a orasului.

Caminul nostru este dedicat parintilor sau bunicilor nostri pe care ii respectam si carora le dorim confortul. Echipa noastra, formata din medici specialisti, kinetoterapeuti, psiholog, logoped, asistent social, asistente medicale, infirmiere si ingrijitoare a fost atent selectata si educata cu dragoste si loialitate pentru a oferi supraveghere permanenta si asistenta medicala persoanelor in varsta cu diverse afectiuni.

Bucuria seniorilor nostri este ceea ce ne motiveaza in fiecare zi! Astfel, imbinam ingrijirea de specialitate cu dragostea, daruindu-le de fiecare data un motiv de bucurie. Pana acum am reusit sa facem fericiti peste 1.000 seniori.

Dotat cu mobilier si utilitat la standarde europene, unde batranii se pot simti in largul lor, fara a le lipsi ceva, locatia noastra centrala este dotata si cu lift, cabinet medical, sala de gimnastica. In plus, fiecare senior este tratat individual si poate lua decizii in privinta ingrijirii sale, putand solicita un anumit mod de tratare, un anumit program personalizat sau un anumit meniu customizat.

De asemenea, fiecare rezident beneficiaza de o bratara tip ceas (nurse call), cu ajutorul careia poate solicita ajutor din orice loc al cladirii.

Servicii

Gama de servicii pe care o punem la dispozitie in cadrul Azilului Privat, cuprinde atat facilitati de cazare si ingrijire, cat si de consiliere, consultanta sau tratament specializat. "Pomii cei mai batrani au fructele cele mai dulci" - spune un celebru proverb german in care credem cu tarie. Descoperiti mai jos toate serviciile pe care e punem la dispozitie si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii.

Cazare
Un mediu prietenos si confortabil creat cu scopul de a oferi cel mai bun mediu pentru ingrijire, relaxare si tratament, in regim privat (un singur pat) sau semiprivat.

Asigurarea si servirea mesei
Avem posibilitatea sa oferim meniuri in functie de regimul alimentar recomandat de medicul specialist, dar si dupa preferintele si poftele seniorilor.

Centru de zi
Un program de activitati care se desfasoara intre orele 08.00 - 19.00 si care cuprinde toate serviciile necesare celor care isi doresc companie pe timpul zilei.

Camin de batrani Alzheimer
Avem grija de seniorii afectati de Alzheimer, oferindu-le cadrul perfect pentru rutina zilnica, pentru pastrarea autonomia si a bunei dispozitii.

Asistenta si supraveghere
Oferim asistenta si supraveghere medicala permanenta, 24/7, oferita de asistente medicale, infirmiere si ingrijitoare, ori de cate ori este nevoie.

Consultanta si consiliere
Garantam si intretinem confortul, linistea si atmosfera prietenoasa, cu ajutorul medicului specialist geriatru, kinetoterapeutilor, psihologului si logopedului.

Hartă

Str. Badea Cartan Nr.16, Sector 2, Bucuresti, BucurestiPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul Bucuresti

vezi toate căminele