4/32 fotografii

vezi toate

Descriere

Centrul nostru este o a doua casă pentru rezidenți, unde ei sunt mereu pe primul plan și vor primi toată atenția de care au nevoie. Iar atenție înseamnă mai mult decât prestarea unor servicii medicale sau îngrijirea de zi cu zi. Îi ajutăm pe cei care ajung la noi să-și regăsească demnitatea, independența și bucuria de a trăi.

Căminul de bătrâni Affinity Life Care a fost deschis la inițiativa unei familii de medici cu o experiență de peste 35 de ani, care a înțeles cât de multă nevoie au vârstnicii de un suport de acest fel, atunci când nu se mai pot descurca singuri. La noi, rezidenții vor primi cele mai bune servicii medicale, vor fi consultați zilnic, iar tratamentul personalizat recomandat de medici va fi întotdeauna respectat și monitorizat atent. De asemenea, vor beneficia de recuperare medicală, realizată prin programe individualizate și masaj, kinetoterapie sau fizioterapie, în funcție de necesități.

Fondatorii Affinity Life Care au decis să înființeze acest centru destinat îngrijirii persoanelor în vârstă, ca o încununare a activității lor de patru generații în domeniul medicinei. De peste 70 de ani, membrii acestei familii și-au dedicat viața îngrijirii semenilor lor, alegând specializări medicale diverse, precum psihiatrie, chirurgie, medicină generală, radiologie, medicină de familie. Acumulând toată experiența aceasta, din generație în generație, membrii familiei s-au hotărât să pună bazele noului proiect, unde pe primul loc se află respectul și grija față de oameni, prin acordarea tuturor serviciilor medicale necesare în această a doua casă.

Directorul medical al centrului Affinity Life Care este un medic primar generalist cu o experiență de peste 35 de ani, care se va afla zilnic la dispoziția rezidenților, oferind consultații chiar și în weekend. Bunicii săi au fost redutabili psihiatri, tatăl doamnei doctor, unul dintre cei mai apreciați chirurgi interniști ai vremii sale, operând la Spitalul Universitar de Urgență București (Spitalul Municipal), iar mama sa a fost un redutabil radiolog.

Affinity Life Care este un loc intim, care oferă cele mai bune condiții de cazare, o curte unde rezidenții pot face plimbări în aer liber și mâncare proaspătă, preparată zilnic în propria bucătărie. Dieta este stabilită pentru fiecare rezident în parte, în funcție de afecțiunile de care suferă și de recomandările medicului nutriționist.

Centrul nostru nu este un spital și nici un azil de bătrâni în sensul clasic, pentru că fiecare rezident care ajunge la noi este pus pe primul plan și ajutat să ducă în continuare o viață cât mai activă, independentă. Pentru persoanele care nu au dizabilități, organizăm la centrul nostru diferite activități recreative, pentru ca ei să se simtă cât mai bine, să socializeze, să-și facă prieteni și să fie stimulați atât fizic cât și psihic. Desigur, legătura lor cu familia este esențială, de aceea încurajăm cât mai mult comunicarea și interacțiunile rezidenților cu cei dragi.

Servicii

Situat chiar în centrul capitalei, aproape de Arcul de Triumf, căminul de bătrâni Affinity Life Care oferă cele mai bune condiții de cazare, în camere cu 1-4 paturi și facilități premium (camere spațioase și luminoase, aer condiționat, baie proprie, televizor, lift interior, curte interioară, bibliotecă, sală de mese), astfel încât rezidenții noștri să se bucure în continuare de tot confortul pe care îl aveau acasă.

Respect. Afinitate. Grijă față de oameni. Acestea sunt valorile în care credem!

Dispunem de aparatură medicală de specialitate și de personal calificat, care poate îngriji în cele mai bune condiții chiar și pacienți aflați în stare gravă (paralizați, cu Parkinson, Alzheimer sau alte forme de demență). Îi ajutăm pe rezidenții care ajung la noi să-și recâștige independența și demnitatea, oferindu-le siguranță și îngrijirea de care au nevoie, cu multă blândețe și răbdare.

Tarifele noastre nu sunt standard, ele variază în funcție de necesitățile rezidentului și de serviciile pe care le vom oferi. Prin urmare, pentru a primi o ofertă personalizată, vă invităm să luați legătura cu noi!

Cazare de lux și servicii medicale premium

Oferim rezidenților noștri servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate și programe personalizate de recuperare medicală atent monitorizate, care includ:

- Kinetoterapie;
- Fizioterapie;
- Masaj;
- Dietă personalizată (stabilită la recomandările medicului nutriționist);
- Colaborare cu alte centre de recuperare geriatrică;
- Colaborare cu medici specialiști.

Beneficii pentru rezidenții Affinity Life Care

Indiferent de perioada pe care o vor petrece la centrul nostru, rezidenții vor beneficia de:

- Personal disponibil non-stop (asistente, infirmiere, kinetoterapeuți);
- Medic primar generalist prezent zilnic pentru consultații;
- Consultații oferite de medici specialiști colaboratori (psihiatru, psiholog, ortoped, cardiolog, geriatru);
- Recoltare de probe pentru analize medicale;
- Administrarea zilnică a tratamentului recomandat conform schemei și monitorizarea parametrilor fiziologici;
- Fișă medicală actualizată constant;
- Mâncare proaspătă, preparată în bucătăria noastră (persoanele care nu se pot deplasa vor primi mâncarea la pat sau prin sonde speciale, în cazul în care nu se pot alimenta natural);
- Lenjerie de pat și prosoape schimbate ori de câte ori este nevoie;
- Curățenie în cameră (zilnic sau de câte ori este nevoie);
- Ajutor pentru igienă corporală (zilnic sau de câte ori este nevoie), inclusiv tratarea plăgilor și escarelor;
- Comunicare cu familia (vizită sau telefonic);
- Terapie ocupațională prin activități recreative și de stimulare cognitivă (jocuri, plimbări, muzică, desen etc. – în funcție de necesități și de preferințele rezidentului).

Pachete de servicii oferite în cadrul azilului de bătrâni Affinity Life Care:

- Îngrijire medicală cu cazare pe termen scurt

- Îngrijire medicală cu cazare pe termen lung

- Cazare pe termen lung pentru bătrânii singuri

Hartă

Str. Aviator Mircea Zorileanu Nr. 23, Sector 1, București, BucureștiPăreri

Adaugă părerea taAcest cămin nu are nici un comentariu. Spune-ți părerea!

Alte cămine din județul București

vezi toate căminele